SEMINI DIES NATALIS 2017

Beste oud-senioren, oud-leden, fossielen en commilitones,
Eerst en vooral wil ik de aanwezigen van op het Galabal bedanken om er een fantastische avond van te maken. Persoonlijk vond ik het een groot succes en ik hoop dat u hier ook zo over denkt.
 
Het volgende hoogtepunt in de agenda van iedere Seminiet is de Dies Natalis. Semini nodigt bij deze dan ook haar ganse ledenbestand uit om op zaterdag 29 april deze heugelijke gebeurtenis te vieren in Afspanning De Hand te Berchem vergezeld van een smakelijke maaltijd en een fris ‘bolleke’ Koninck.
 
We verwelkomen u graag om 18.00u op het terras van De Hand voor een groepsfoto. Nadien zal de Dies worden aangevat met een heerlijke tomatenroomsoep gevolgd door stoofvlees bereid met Triple D’Anvers en verse frietjes. Als dessert zal er taart voorzien zijn.
Het hoogtepunt van de avond is uiteraard een cantus waarbij de kelen gesmeerd en de zangnoten verdronken zullen worden met talrijke bollekes!
Voor deze fantastische avond vragen wij slechts 55 euro, voor de receptie, eten en de cantus.
Gelieve dit voor 21 April 2017 te storten op het rekeningnummer BE58 7350 3208 7079 met vermelding van (club)naam en Dies Natalis 2017.
wij hopen op Uw talrijke aanwezigheid.
Ut vivat crescat et floriat, Semini!
Jonas Jaspers v. Halfke
Senior Semini 2016 – 2017